Oppnå mer med Microsoft 365 Business Premium

Fjern «finne løsning for bedriftsteknologi» fra gjøremålslisten. Microsoft 365 Business Premium er en integrert, skybasert løsning som forenkler IT, øker datasikkerheten og holder ansattes enheter oppdaterte med det nyeste fra Windows 10 og Office 365.

Microsoft 365 Business Premium kan hjelpe dine ansatte
med dette:

Samarbeid bedre, slik at dere kan
oppnå mer sammen

Med Microsoft 365 Business Premium kan ansatte enkelt samles over en Teams videokonferanse for å kommunisere, vise filer, samarbeide og planlegge veien videre, som om alle var i samme rom.

Vær mer mobil, hvor som helst

Microsoft 365 Business Premium integrerer blant annet Business 365-apper og fillagring i OneDrive for Business og Outlook for å la ansatte jobbe mens de er på farten, med tilgang på e-post, kalendere og data – selv når de er frakoblet. Når tilkoblingen gjenopprettes, synkroniseres filene og innboksen automatisk.

Øk tryggheten med innebygd sikkerhet

Microsoft 365 Business Premium, som også drives av Windows 10/11, sørger for automatisk og universell håndheving av sikkerhetsregler noe som kommer til å redusere virksomhetens risiko for databrudd. Enheter mottar de nyeste oppdateringene, og innebygd kryptering låser tapte og stjålne enheter. Som en totalløsning bør du vurdere å utstyre de ansatte med Microsoft Surface-enheter, som er utformet for fullstendig mobilitet og med de beste sikkerhetsfunksjonene i Windows 10/11.

Begynn å opprette din drømmebedrift i dag, med en teknologiløsning 
utformet for bedrifter i vekst, som din.

Kontakt oss for mer informasjon

nb_NONorsk bokmål