BLI KJENT MED SURFACE PRO

Inspirasjon kan slå til når som helst og hvor som helst. Hold arbeidsflyten i gang med kontinuerlig Internett-tilkobling når du er på farten. Den nye Surface Pro med LTE Advanced sørger for 4G LTE-tilkobling over hele verden med støtte fra 20 LTE-bånd.

Kompromissløs mobilitet

Skap, studer, jobb og spill uansett hvor du er. Den ultralette Surface Pro er bedre enn noen gang og gir deg total mobil produktivitet, pluss en mykere, ultrabærbar design med avrundede kanter.

Enestående kraft og ytelse

Surface Pro gir deg høyere hastighet og bedre ytelse takket være en kraftig Intel Core-prosessor, som uten problemer kan kjøre fullversjoner av skrivebordsapper – pluss 50 % lengre batterilevetid og 50 % mer ytelse enn Surface Pro 4.

Ingen støyende vifter

Surface Pro-modellene, med M3 og i5, har et nytt kjølesystem uten vifter så du kan arbeide eller strømme favorittfilmene dine i fred og ro.

En livfull skjerm gir rom for kreativitet

Virkeliggjør ideene dine i flotte farger på den svært responsive 12,3-tommers PixelSense-berøringsskjermen med høy oppløsning med strålende farger og sylskarp oppløsning.

Ekstrem kraft og ytelse

Kjør fulle skrivebordsapper og øk produktiviteten med en 7. generasjon Intel® Core™-prosessor, 16 GB RAM og opptil 1 TB lagringsplass. Gi liv til ideene dine med den imponerende PixelSense™-berøringsskjermen.

Det beste fra Microsoft

Surface Pro fungerer perfekt med Surface-pennen, Surface Dial og Office. Gled deg over en full Windows-opplevelse der du til og med kan skape i 3D. Windows Hello passordfri pålogging er sikker, og Skype-samtaler er krystallklare.

Gjør den til din egen

Legg til Surface Pro Signature Type Cover med luksuriøst Alcantara®-materiale. Naviger med den nye Surface-pennen. Legg til Surface Arc Mouse for nøyaktig kontroll, eller Surface dokkingstasjon for å koble til to skjermer.

nb_NONorsk bokmål