Hvorfor skal du flytte til skyen?

Det er sikkert grunner til at akkurat din bedrift kan ha nytte av å bruke skytjenester. Her er noen fordeler andre bedrifter har opplevd ved å flytte til skyen.

Når som helst, hvor som helst

Med skytjenester kan du arbeide fra hvor som helst, noe som gir bedriften og medarbeiderne langt større frihet og muligheter.
I tillegg har du alltid oppdaterte kontorapplikasjoner.

Enklere å samarbeide

Med lagring av filer i skyen, kan du og dine kollegaer arbeide på det samme dokumentet enten du eller din kollega er på reise eller jobber fra hjemmekontor. Synkroniserte data betyr at filene er oppdaterte uansett hvor du befinner deg. 

Større fleksibilitet

Med varierende antall medarbeidere, vil behovet for lagring, lisenser og utstyr endre seg. Med en skyløsning er det enkelt å skalere både ned og opp. Ved å endre skytjenesteabonnementet, så har du færre eller flere medarbeidere.
Dette gir også raske kostnadsmessige fordeler.

Lavere kostnad knyttet til maskinvare og oppgraderinger.

Ved å flytte til skyen har du alltid oppdatert programvare. Det ligger inkludert i programvarelisensen. Behovet for maskinkraft og lokal lagring blir også mindre. Noe som betyr lavere IT-kostnader.

Sikkerhet

Har du noen gang opplevd å glemme mobilen eller din bærbare PC? Og bekymringen for å miste innholdet på enheten?
Ved å bruke skytjenester er du sikret og dataene er trygt bevart selv om din enhet skulle bli ødelagt eller bli borte. 
Og i verste fall, hva gjør du hvis du skulle oppleve at lokalene og utstyret til din bedrift skulle bli ubrukelige pga. brann eller andre årsaker. Med dataene trygt lagret i skyen er du raskt oppe og går igjen – akkurat der hvor du var før hendelsen.

 

Myter om å flytte til skyen

Vi jobber i dag på flere steder enn bare på kontoret, og vi bruker flere enheter enn bare jobb-PCen. Med Microsoft 365 får bedriftene smidigheten de trenger til å hjelpe de ansatte med å være produktive uansett hvor de er. Men dessverre finnes det fremdeles en rekke myter om å jobbe i skyen. Firmaer er bekymret for sikkerheten og personvernet. De tror skyoverføring er alt eller ingenting. Det hender de ikke vil overføre fordi de tror det vil bli vanskeligere å administrere.

Men realiteten er at faktisk ingenting av dette er sant. Kontakt oss og vi kan gi deg fakta om de ni vanligste mytene som muligens holder deg tilbake, inkludert:

  • Er lokal datalagring virkelig tryggere?
  • Trenger skyoverføring være komplisert?
  • Når blir e-post mer enn bare e-post?
  • Hvordan kan egentlig Skype hjelpe bedriften min?
  • Hva slags administrasjon er nødvendig for å drive i skyen?


nb_NONorsk bokmål