Våre kategorier

Datautstyr

Datautstyr til alle formål Digihuset leverer et stort utvalg av datautstyr

Møterom

Den moderne arbeidsplassen handler om samarbeid. Med avanserte videokonferanseløsninger kan gruppene dine snakke, dele filer og skjermer og til og med ideer på tavlen. Få problemfrie, produktive og morsomme møter.

Hodesett

Det er flere fordeler ved å bruke hodesett, spesielt i sammenheng med telefonsamtaler, konferansesamtaler, og generell lytteopplevelse; Bedre lydkvalitet. Handsfree-bruk for multitasking. Komfort og ergonomi. Opprettholder privatliv og diskresjon. Mobilitet og bevegelsesfrihet. Forbedrer produktivitet.

Nettverk og WiFi

En oppdatering av ditt datanettverk kan gi flere fordeler: Bedre ytelse og raskere dataoverføring. Skalerbarhet for å håndtere økende datamengder og brukere. Forbedret sikkerhet og beskyttelse mot trusler. Tilgang til nye funksjoner og teknologier. Feilretting og stabilitetsforbedringer. Kostnadseffektivitet.

Skrivere og rekvisita

Digihuset leverer et stort utvalg av skrivere og skannere til alle formål og bruksområder. Ring eller send oss en henvendelse for et løsningforslag for ditt behov. Vi fører også blekk, toner og tilbehør til de fleste modeller. Skriv inn modell fabrikat og modellnummer og send oss en forespørsel eller bruk vårt søkeverktøy under «Rekvisita».

Vi i Digihuset er stolte av å tilby deg produkter av høy kvalitet. Vi vet at du som kunde ønsker å få mest mulig ut av produktene dine, og det er derfor vi streber etter å tilby deg produkter som er pålitelige og holdbare.

nb_NONorsk bokmål