Jabra PanaCast 50

Den første intelligente videobaren i den nye normalen.

I en tid med restriksjoner og avstandskrav har vi behov for videokonferanser med utmerket lydkvalitet og utmerket videokvalitet uten sikkerhetsrisiko. Men du må også gjøre kontorene og samarbeidsområdene sikrere for alle som bruker dem.

Takket være bransjeledende profesjonell lyd, avansert og innovativ 180°-videoteknologi og en rekke unike AI-funksjoner, lar Panacast 50 deg holde møter der avstandskravene er oppfylt – uansett hvordan den «nye normalen» ser ut.

 

Samarbeid – på en ny måte …

Jabra PanaCast 50

Den første intelligente videobaren i den nye normalen.

 

  • Imponerende lyd fra verdenslederen innen profesjonell lyd
  • Unikt synsfelt på 180° sikrer at alle er med i bildet og at avstandskravene er oppfylt
  • Den intelligente virtual director-funksjonen justerer videobildet i sanntid for å gi en optimal møteopplevelse
  • Safety Capacity og Room Usage Insights genererer anonymiserte data om det aktuelle belegget i alle møterom samtidig
  • Nettverkssystemer gir enkel ekstern administrasjon via fjerntilgang
  • Strømming av tavler i sanntid gir mer inkluderende eksternt samarbeid
  • Unik, avansert systemarkitektur gir mulighet for en rekke intelligente funksjoner
  • Plug-and-play for rask konfigurering og maksimal brukervennlighet
  • Enkel installasjon med mulighet for å velge mellom veggmontering, bordstativ og skjermmontering (VESA)
  • Optimalisert for alle ledende UC-plattformer

TILBY EN HELT NY MØTEOPPLEVELSE.

I en tid da selskaper over hele verden anstrenger seg for å tilpasse seg nye måter å jobbe på, kan fysiske møter være en utfordring. Det trenger det imidlertid ikke å være, fordi du nå kan oppleve en helt ny møteopplevelse. Vår videokonferanseløsning med et 180° synsfelt gjør det nå mulig å holde møter uten at det går på bekostning av avstandskrav, og uten å kutte noen ut av bildet. Den intelligente funksjonen for registrering av antall personer i rommet sikrer at retningslinjene alltid overholdes. Den nye normalen krever nye teknologiske løsninger.

TILBY MULIGHETEN FOR Å SAMARBEIDE BEDRE.

Bare i mars 2020 hadde antall arbeidsrelaterte videokonferanser mer enn doblet seg (fra 21% til 43%*), men videokvaliteten er fortsatt et stort problem for mange. PanaCast 50 gir en løsning som sikrer bedre og mer effektive nettmøter med en bransjeledende lydopplevelse kombinert med markedets mest avanserte kamerateknologi. Panacast 50 gir med andre ord en løsning som gir optimale muligheter for samarbeid.

LØS DE TYPISKE PROBLEMENE MED VIDEOKONFERANSER.

Dårlig lyd- og videokvalitet i møterommene påvirker møtekvaliteten. PanaCast 50 er en løsning som kombinerer det beste fra alle verdener med bransjeledende profesjonell lyd og innovativ 180° video for mer naturlige samtaler uansett hvor folk jobber. Og ikke nok med det: Løsningen inkluderer også intelligente programvarefunksjoner som gir sikkerhetskapasitet og innsikt i rombruk, slik at du alltid kan holde deg i forkant. Kort sagt, du får en videoopplevelse som er like god som å være der selv.

MAKSIMERE INVESTERINGEN Din.

Når du investerer mye penger i Unified Communications (UC), må du være sikker på at du ikke kaster bort pengene dine på en løsning som ingen kommer til å bruke. Med en løsning som de ansatte vil elske å bruke, gir deg en garantert avkastning på investeringen.

nb_NONorsk bokmål