YTELSE SOM ET KRAFTVERK

Opplev 2 ganger mer kraft enn før og opptil 17 timers batteritid. Den nye Surface Book 2 leverer flammende grafikk på en livfull PixelSense™-skjerm. Nå får du den også med 15-tommers skerm.

Kraftigere enn noen gang

Kjør profesjonell programvare hele dagen med de nyeste firekjerners Intel® Core™-prosessorene og den beste grafikkytelsen til nå med de nyeste NVIDIA® GeForce®-GPUene.

Laget med innovasjon i alle detaljer

Lett og kraftig med uovertruffen ytelse i en bærbar PC på denne størrelsen. Få ideene raskt ned med et bakbelyst tastatur og en skjerm som er utformet for berøring og Surface-penn.

Imponerende skjerm

Få imponerende oppløsning og farger med 6 millioner piksler på PixelSense™-skjermen, som finnes i 13,5 og 15 tommer og er utformet for penn og berøring.

Tilkoblingene du trenger

Koble til alle enhetene dine med USB 3.1, SD-kort i full størrelse og Surface-dokkingstasjon.Bruk den nye USB-C-porten som en enkeltkontakt for lading av enheter, overføring av filer og visning av video på eksterne skjermer.

Bruk Surface med andre enheter

Surface kobles enkelt opp med nesten hvilket som helst tilbehør – iPhone, Android telefoner, eksterne skjermer, projektorer, skrivere og TV-er.

Å bytte fra Mac til Surface er enkelt

Surface kommer ikke bare til å fungere bra med din iPhone men også med favorittprogrammene fra Apple. Installer iTunes og iCloud for å laste ned alle filene dine og for å holde bildene dine synkronisert.

Bærbar PC-modus

Et slankt og bærbart kraftverk med opptil 17 timer batteritid. Arbeid med profesjonell programvare med fullt tastatur, styreplate og berøringsskjerm.

Studiomodus

Fold Surface Book 2 til studiomodus for å tegne og lage skisser komfortabelt og naturlig. Legg til Surface Dial og penn for å få en oppslukende kreativ opplevelse.

Nettbrettmodus

Koble fra den imponerende PixelSense™-skjermen for å gjøre om Surface Book 2 til et tynt, kraftig og lett Intel® Core™ i5/i7-nettbrett som du kan ta med overalt.

Visningsmodus

Koble fra skjermen med et trykk på en knapp, snu den rundt og koble den til igjen for å dele innhold og presentasjoner. Perfekt for å se favorittprogrammene dine.

Test av Surface Book 2:

«…Microsoft Surface Book 2 er en forrykende maskin, og er sannsynligvis den aller kraftigste og helt klart blant de beste 2-i-1 PC-en på markedet i skrivende stund, både hva gjelder utforming, skjermkvalitet, ytelse og ikke minst batteritid.»

Les hele testen på dinside.no

nb_NONorsk bokmål