En helt ny type PC for den kreative

Det føles som den 28 tommers PixelSense™-skjermen svever foran deg, og gir et stort lerret for alle typer arbeid. Bruk den oppreist, eller tegn på den som på et skissebord. Pust liv i ideene dine på en måte som tidligere har vært begrenset til tavler og skissebøker.

En strålende skjerm for ideene dine

Surface Studio er slående stor og overraskende tynn, med sine 12,5 mm er den en av de tynneste LCD-skjermene noensinne. Den 28-tommers justerbare PixelSense™-skjerm gir deg følesen av å jobbe ved et skissebord.

Forvandles enkelt fra kontor til Studio

Zero Gravity Hinge gjør at du enkelt kan bevege skjermen fra oppreist til Studio Mode med én hånd.

Bruk touch og Surface Pen for å visualisere, samarbeide og utvikle innhold like naturlig som med penn og papir. Få helt nye arbeidsmetoder med et unikt verktøysett med Surface Pen, Surface Dial og Windows Ink.

Profesjonell kvalitet og ytelse

Produktivitet er ikke en abstrakt idé. Det kommer som resultat av repetisjon, idéskaping og hardt arbeid. Med Intel® Core™-prosessorer som hjelpes av en NVIDIA® GeForce® dGPU, er Surface Studio klar for alt. Profesjonell innlogging med ansiktsgjenkjennelse med Windows Hello logger deg inn raskt og sikkert.

Skikkelig forseggjort

Surface Studio er utformet rundt deg og ditt arbeidsområde. Det minimalistiske og moderne designet med rene linjer passer perfekt på skrivebordet ditt.

nb_NONorsk bokmål