Legge til delt postboks i Outlook på Web

En delt postboks gjør det enkelt for en bestemt gruppe mennesker å følge med på og sende e-post fra en offentlig e-postadresse, som info@contoso.com. Når en person i gruppen svarer på en melding som er sendt til den delte post boksen, vises svaret for å komme fra den delte adressen, ikke fra personen. Du kan også bruke den delte postboksen som en delt kalender for gruppen.

Når du har fullført denne oppgaven, vises den delte post boksen og mappene i den venstre navigasjons ruten hver gang du åpner Outlook på nettet.

  1. Logg på kontoen i Outlook på nettet.

  2. For Exchange Online-postbokser høyre klikker du mappene i navigasjons ruten til venstre, og deretter velger du Legg til delt mappe. For lokale Exchange-postbokser høyre klikker du navnet på den primære post boksen (for eksempel Ingjerd Espeseth) i navigasjons ruten til venstre, og deretter velger du Legg til delt mappe.

  3. Skriv inn navnet eller e-postadressen til noen som har delt en postboks med deg, i boksen Legg til i delt mappe, og klikk deretter på Legg til. Eller Skriv inn navnet til den delte postboksen du er medlem av, for eksempel info@contoso.com.

Den delte postboksen vises i mappelisten i Outlook på nettet. Du kan vise eller skjule mappene i den delte postboksen på samme måte som i den primære postboksen. Du kan også fjerne den delte postboksen fra mappelisten. Dette gjør du ved å høyreklikke på den delte postboksen og deretter klikke på Fjern delt mappe.

nb_NONorsk bokmål